© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
14.12.2021 11:38:21

HAHAHA! BRUTALNO iskren odziv Mbappeja na vprašanje 'Spidermana', če bi okrepil angleškega velikana (VIDEO)

Kam se bo iz Pariza preselil Kylian Mbappe, je eno najbolj vročih vprašanj v svetu nogometa.

Ker je 22-letni Francoz že večkrat zavrnil možnost, da bi s Parižani podaljšal sodelovanje, je jasno, da se nezadržno bliža trenutek, ko bo selitev Mbappeja k enemu od evropskih velikanov eden najbolj znamenitih prestopov v zgodovini. Ker se bo, kot vse kaže, to zgodilo ob koncu te sezone, ko igralcu poteče pogodba s PSG-jem, to sicer ne bo prestop z vrtoglavo odškodnino, Mbappe bo namreč prost nogometaš.

Že ves čas je Mbappe najbližje madridskemu Realu, saj je igralec že večkrat poudaril, da bi želel kariero nadaljevati v španski prestolnici, pa tudi kraljevi klub je prvi v vrsti interesentov za njegove usluge. Če bi PSG sprejel ponudbo v višini 180 milijonov evrov, bi se to zgodilo že prej. Vendar bogati Katarci z Naserjem Al-Kelaifijem na čelu na vsak način želijo osvojiti ligo prvakov, ta cilj pa bo precej lažje dosegljiv z Mbappejem v ekipi.


Ko se je na nedavni prireditvi ob podelitvi Zlate žoge v Parizu angleški filmski zvezdnik Tom Holland, znan po vlogi Spidermana, zapletel v pogovor z Mbappejem, mu je predlagal, da bi okrepil Tottenham. Razplet kratkega druženja je osupnil javnost. "Spoznal sem Mbappeja in mu dejal, da sem nadvse vesel zaradi tega. Bil je zelo prijazen, kar sem izkoristil in mu rekel, da bi moral iz Pariza prestopiti k Tottenhamu. Potem me je pogledal in se začel smejati. Rekel je: 'To je nemogoče, res nemogoče'. Zatem sva se oba smejala hahaha. Ampak, vredno je bilo poskusiti," je razkril filmski igralec, sicer zaprisežen navijač spursov.

holland mbappe