© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
10.12.2021 11:11:56

Xavi je bil najprej TIHO, potem pa PONOREL: V slačilnici je GRMELO, odhajajo TRIJE ZVEZDNIKI!

Profimedia

Po novem katastrofalnem porazu z Bayernom, ki je Barcelono premagal s 3:0, je bilo v slačilnici katalonskega velikana zelo burno.

Bojda je trener Xavi Hernandez najprej pol minute samo stal in bil tiho, potem pa je iz sebe sprostil ves bes, ki se je nabiral ob zelo slabi igri njegovih varovancev. Xavi je besno napadel posamezne igralce, ki jim je dejal, da si ne zaslužijo Barceloninega dresa, saj sploh ne vedo, kaj pomeni igranje za ta klub.

Iz Španije zdaj prihajajo informacije, da bi že pozimi utegnili klub zapustiti trije zvezdniki, ki jih Xavi očitno ne želi več imeti ob sebi. To so Marc Andre ter Stegen, Frenkie De Jong in Sergino Dest.

V zadnjem času Barcelona resnično ni več niti senca ekipe, ki je tako dolgo navduševala nogometni svet. Kataloncev (skupno četrtič in) prvič po sezoni 2000/01 ne bo v izločilnih bojih lige prvakov, tekmovanje bo nadaljevala v ligi Europa. Veliko težav pa ima že v španskem prvenstvu, kjer je po 15 krogih šele sedma, s tekmo manj pa za vodilnim Realom zaostaja že velikih 16 točk (zbrala jih je zgolj 23).