© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
09.09.2021 11:54:07

Nikjer ni bilo nikogar ... Kaj se dogaja z BARCO?! Nova okrepitev BREZ ZADRŽKOV, to so besede, ki tresejo VSE!

Profimedia

Ko je iz Manchester Cityja prestopil k Barceloni, si ni mislil, da bo doživel kaj takšnega.

Še lani je igral za enega največjih evropskih klubov, vrste Manchester Cityja pa je zamenjal za Barcelono. Argentinec Sergio Agüero naj bi v Španiji združil moči z dobrim prijateljem Lionelom Messijem, na koncu pa je dolgoletni član Barcelone zapustil to državo in okrepil vrste PSG-ja.

Za Agüera je bil to zagotovo nepričakovan udarec, negativnih presenečenj pa sploh ni bilo konec. Javnost in nogometaši so imeli o Barceloni mnenje, da gre za klub, ki je vrhunsko urejen in ponuja vse, kar nogometaš potrebuje, vendar po Agüerovih besedah ni tako.


Triintridesetletni napadalec ni skrival nezadovoljstva nad pogoji, še posebej zaradi pristopa k treningom. "Iskreno povedano me je presenetilo, da v Barceloni na treninge pridemo pol ure pred začetkom. V Cityju smo morali priti na trening uro in pol pred začetkom treninga. Ko sem prišel v Barcelono, sem mislil, da moram početi enako. Prišel sem uro prej, da bi se ogrel in opravil trening v fitnesu, ampak v trening centru ni bilo nikogar. Še luči so bile vse ugasnjene," razočaranja ni skrival nekdanji član Cityja.