© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
07.09.2021 00:38:07

Cristiano Ronaldo iz karantene NAGOVORIL ekipo in POVZROČIL EVFORIJO v slačilnici

Reuters

Huh, kakšen prestopni rok je bil. Lionel Messi in Cristiano Ronaldo sta se preselila, vse oči svetovne nogometne javnosti so zdaj uprte v PSG in Manchester United.

Angleži še čakajo na drugi Portugalčev debi za rdeče vrage, za katere je že igral na začetku kariere (med letoma 2003 in 2009). Nemara se bo to zgodilo ta konec tedna, na tekmi z Newcastlom.

Ronaldo je že na Otoku, po reprezentančni akciji prestaja petdnevno karanteno, obenem pa preko rojaka Bruna Fernandesa komunicira z ekipo. Fernandesa je prosil, da ga čim prej vključi v Unitedovo WhatsApp skupino. Novim soigralcem je sporočil: "Že v tej sezoni moramo osvojiti premier ligo!"

Portugalec je v svojem prvem obdobju pri Manchester Unitedu osvojil tri naslove angleškega prvaka, zdaj želi klub spet popeljati na vrh. Ekipa iz Old Trafforda v Angliji ni slavila od seone 2012/13 dalje, tako v mestu kot tudi v državi kraljuje mestni tekmec City, svojih pet minut sta dočakala tudi Chelsea in Liverpool. Da bi bilo spet drugače, je tu Ronaldo.

"Igralci in trenerski štab so prepričani, da imajo zdaj najboljšo ekipo v ligi. Igralci so evforični, kar naprej govorijo o Ronaldu in komaj čakajo, da se jim pridruži na treningih in tekmah," je povedal neimenovan vir blizu slačilnici rdečih vragov.

Manchster United je s prihodom Ronalda, Jadona Sancha in Raphaëla Varana močno okrepil moštvo in tekmecem poslal zelo jasno sporočilo.