© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
29.08.2021 14:47:54

KAAAJ si mu rekel?! Odgovora NI ZAKRIL Z ROKO, besede zvezdnika Juventusa trenerju ŠOKIRAJO! (video)

Izjemno zanimiv prizor med tekmo Juventus - Empoli.

Malček iz Toskane, pri katerem si kruh služita kar dva slovenska nogometaša, je senzacionalno z 1:0 slavil sredi Torina, kar je sprožilo velikansko negodovanje domačih navijačev in tudi kar nekaj trenja znotraj domače ekipe. Juventus je seveda bil v šoku, ker ga je ta teden zapustil prvi zvezdnik Cristiano Ronaldo, dogodki na igrišču pa so staro damo pahnili v še hujšo institucionalno krizo. Dodatno pa je k drami prispevalo razkritje televizijskega posnetka. 

Po prepričanju italijanskih novinarskih kolegov naj bi namreč z njega bile razvidne izjemno presenetljive besede legendarnega branilca, junaka italijanskega pohoda do naslova evropskih prvakov Giorgia Chiellinija. Temu je povratnik na mesto trenerja Massimiliano Allegri nekaj govoril in si pri tem usta zakrival z roko - kot to zvezdniki ponavadi počnejo ravno zato, da njihovih besed ne bi ujele kamere. No, ob odgovoru pa si Chiellini ust ni zakril. 

Italijani so prepričani, da je ob tem dejal: "Non e squadra!" Torej v prevodu iz italijanščine: "To ni ekipa!" Več kot očitno se je nanašalo na zasedbo Juventusa, sami pa lahko ob ogledu posnetka presodite, ali besede 'Non e squadra' z ustnic razberete tudi vi. Posnetek najdete spodaj - če vam ga ne prikaže, pa na tej povezavi.