© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ba
ba
24.08.2021 14:35:53

HUD INCIDENT, ki odmeva v regiji. Navijači vdrli na igrišče in TEPLI celo – SODNICO (video)

Po drugem prejetem golu jim je zavrela kri.

Nižje lige v glavnem potekajo daleč od oči javnosti, zgodba pa je precej drugačna, ko se zgodi kakšen večji incident. In roko na srce jih žal ni malo, v teh dneh močno odmeva dogajanje v Bosni in Hercegovini.

V drugi ligi TK sta moči merila Budućnost iz Lukavice in Rudar Bukinje, dvoboj pa je bil zaradi napada na sodnike prekinjen pri vodstvu gostov z 0:2. A gostov zgolj na papirju, saj je bila tekma odigrana na njihovem igrišču, ki so ga v tej sezoni za domače preizkušnje odstopili tudi Budućnosti, po škandalu jim bodo gostoljubje menda odrekli. Po drugem golu so namreč njihovi navijači napadli delivce pravice, med katerimi je bila tudi – ženska. Igralci so jim sicer takoj stopili v bran, vendar jih pred bolečimi udarci niso mogli povsem zaščititi.

"Po drugem golu je nastal kaos, domači navijači so vdrli na igrišče. Najprej so se lotili stranskega sodnika Muamerja Tupajića, ki ima lažje poškodbe glave in prsnega koša, nato pa so krenili proti glavnemu sodniku Almirju Kariću, ki je dobil udarec z nogo, napadli so tudi pomočnico Amino Džibrić. Nato se je zgodil še napad name, ob odhodu s stadiona pa nas je napadla še neznana oseba, Amina Džibrić je dobila udarec v predel nosu. Nato smo s prizorišča odšli v spremstvu policije," je v svojem sporočilu med drugim zapisal delegat Adel Avdić.