© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
09.08.2021 12:09:18

ŠOK! Barcelona BLOKIRA prestop Messija k PSG-ju, papirji, ki bremenijo Parižane, že NA SODIŠČU!

Reuters

Ali se lahko zgodi, da bo Lionel Messi ostal brez prestopa k PSG-ju, ki se v tem trenutku zdi edina realna možnost?

Jasno je, da je Lionel Messi že odigral zadnjo tekmo v dresu Barcelone, malo manj jasna pa je njegova prihodnost. Kam ga bo zanesla pot? To je vprašanje, ki si ga zastavlja praktično ves nogometni svet, najbolj realna možnost pa se v tem trenutku zdi pariški velikan PSG. Klub, ki ga podpirajo katarski milijoni oziroma milijarde, je eden redkih klubov, ki Messiju lahko ponudi bajno plačo, toda ...

Verjeli ali ne, se je v igro vmešala Barcelona, ki si očitno želi blokirati prestop Messija k PSG-ju. Katalonci naj bi imeli v rokah papirje, ki dokazujejo, da imajo Parižani enake finančne težave, zaradi katerih bi moral biti po vseh pravilih podpis pogodbe neveljaven. "Primer PSG-jevega finančnega fair playa je še slabši od Barceloninega," je španskemu športnemu dnevniku Marca razkril eden od članov Barcelone in dodal, da so papirje že poslali na pritožbeno sodišče.

Če bo sodišče resnično potrdilo, da si niti PSG ne more privoščiti Messijeve plače, potem bo Argentinec v zelo neprijetnem položaju. Časa je vse manj, večina evropskih nogometnih velikanov pa ima tik pred začetkom nove sezone že zapolnjena vsa mesta.