© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
02.07.2021 07:18:08

Ramos na PRAGU NOVEGA KLUBA! Potrditev v prihodnjih dneh, z bratom so ga ujeli v SOSEDNJI DRŽAVI!

Profimedia

Po poročanju francoske radijske postaje RMC Sport bo sloviti španski nogometaš Sergio Ramos po izteku pogodbe z madridskim Ralom svojo kariero nadaljeval pri PSG. Petintridesetletni španski obrambni igralec naj bi se z razvpito zasedbo iz francoske prestolnice dogovoril za dvoletno sodelovanje.

Isti vir navaja, da je Ramos zavrnil dve ponudbi iz Anglije, njegov brat in zastopnik pa se že nahajata v sosednji Franciji, v Paarizu pa usklajujeta zadnje podrobnosti pred podpisom pogodbe s PSG.

Ramos je v zadnjih 16 letih igral za Real. Konec junija mu je potekla pogodba, ki pa jo vodstvo madridskega kluba ni želelo podaljšati. V zadnji sezoni je bil dlje časa odsoten zavoljo poškodb, zaradi tega ga španski selektor Luis Enrique ni uvrstil na svoj seznam za nastop na letošnjem evropskem prvenstvu, podobno usodo pa so doživeli tudi drugi nogometaši španskega kraljevega kluba.

Ramos je za Real Madrid igral med letoma 2005 in 2021 in v tem obdobju osvojil 22 naslovov na domačem in mednarodnem prizorišču.