© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
30.05.2021 18:18:37

Haha, NORA STAVA se je končala TAKOLE! Novinar se je lotil ZVEZDNIKA Chelseja, ta mu je VRNIL! (VIDEO)

Reuters

Stava je stava.

Italijanski reprezentant brazilskih korenin Jorginho je z brazilskim reporterjem med sezono stavil svojo brado v primeru osvojitve naslova evropskega prvaka s Chelseajem. Novinar mu je v zameno obljubil svoje brke.

Oba sta držala besedo, iz svoje stave pa naredila pravi šov. Eden drugega sta kar pred kamerami obrila. Več pa v spodnjem posnetku.

EURO U21

Največji športni dogodek v Sloveniji, UEFA Evropsko prvenstvo v nogometu do 21 let, se približuje vrhuncu. Zadnji dan maja in v začetku junija so pred nami še izločilni boji. Le še osem najboljših mladih reprezentanc je ostalo v boju za naslov prvaka stare celine. Bodoči nogometni zvezdniki evropskih velikanov s svojimi nastopi v elitnih ligah že krepko opozarjajo nase, vi pa imate izjemno priložnost, da si jih ogledate v živo v dresu njihovih reprezentanc.

Vstopnice si lahko zagotovite s spletnim nakupom preko Eventima ali na prodajnih mestih Petrola, v trgovini NZS na Mestnem trgu v Ljubljani in štiri ure pred tekmo na blagajni stadiona. Vstop na stadion je mogoč ob upoštevanjuPCT pravil in ob upoštevanju ostalih ukrepov za zajezitev epidemije.

Na dan tekme bo tako v Ljubljani kot Mariboru pred stadionom možnost brezplačnega hitrega testiranja. Izkoristite edinstveno priložnost in doživite nogometni spektakel za najboljšega v Evropi v živo!

EURO U21