© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
26.05.2021 15:09:39

VELIKANSKI PREMIKI pri Juventusu! Kaj ta ODHOD pomeni za PIRLA in RONALDA?!

Reuters

Novico so potrdili tudi v klubu.

Za Juventusom je milo rečeno skromna sezona, v kateri je sicer osvojil pokalno lovoriko, a po dolgih devetih letih predal italijansko krono, Torinčani pa so si mesto v ligi prvakov zagotovili šele na zadnjih tekmah prvenstva. Jasno je bilo, da se pri stari dami obetajo spremembe in očitno ne bo ostalo le pri tistih na zelenici.

Iz Torina so danes prišle novice, da klub zapušča športni direktor Fabiro Paratici. Oseminštiridesetletni Italijan je pri Juventusu deloval 11 sezon, odkar je prevzel trenutno vlogo, pa je bil zadolžen predvsem za sestavo torinske zasedbe. Ker je kvaliteta serijskih italijanskih prvakov vztrajno padala in letos dosegla novo dno, je bilo kritik na račun Paraticija vse več. Juventus je sporočil, da pogodbe, ki se izteče poleti, s športnim direktorjem ne bo podaljšal.

Odhod Paraticija bo za Juventus najbrž pomenil revolucijo moštva, znova pa so postale glasnejše govorice, da naj bi se na trenersko klop vrnil Massimiliano Allegri. Mesto športnega direktorja naj bi prevzel Federico Cherubini.