© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
25.05.2021 08:03:27

Prekinil je molk! Besede Cristiana RONALDA po koncu sezone so pretresle navijače Juventusa!

Profimedia

Se odlični Portugalec poslavlja?

Cristiano Ronaldo je v letošnji sezoni morda res blestel na individualni ravni, a z Juventusom še zdaleč ni osvojil tistega, kar je pričakoval pred začetkom sezone. Ne le, da niso postali prvaki, šele na zadnji tekmi so si zagotovili igranje v ligi prvakov, v Evropi so razočarali, edina osvojena lovorika je tako italijanski pokal, ki je za Portugalca slab obliž na njegove rane. 

V naslednjih tednih bo jasno, kakšna bo prihodnost Portugalca v dresu Juventusa, mnogi navijači pa so prepričani, da je Cristiano Ronaldo že oznanil svoje slovo od kluba. Na Instagramu je namreč prekinil svoj molk po koncu sezone, in čeprav neposredno ni dejal, da odhaja, so mnogi njegove besede razumeli kot slovo. 

"Življenje in kariera kateregakoli vrhunskega športnika sta sestavljeni iz vzponov in padcev. Vsako leto igramo z odličnimi nasprotniki, se soočimo z izjemnimi igralci in ambicioznimi načrti, tako da moramo vedno ostati na najvišji ravni. Letos nismo osvojili serie A, čestitke Interju za zasluženo lovoriko. Toda kljub temu cenim vse, kar smo letos dosegli z Juventusom. Italijanski superpokal, italijanski pokal in najboljši strelec serie A me navdajajo z veseljem, še posebej zaradi tega, ker sem to dosegel v državi, kjer je vedno težko zmagati. S temi dosežki sem dosegel vse cilje, ki sem si jih zadal od prvega dne, ko sem prišel v Italijo," je med drugim povedal Cristiano in dodal, da je izjemno ponosen, da je osvojil toliko lovorik v premier ligi, la ligi in serie A.