© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
02.04.2021 08:58:57

ŠOK v Madridu! Velika TRAGEDIJA Oblakovega soigralca, zdaj ne želi več igrati za ATLETICO!

Težki časi za Atletico.

Igralce Atletica po reprezentančnem premoru čaka izjemno težka tekma, in sicer bodo v nedeljo, 4. aprila, gostovali pri Sevilli in poskušali z zmago obdržati prednost pred tekmeci, ki je skopnela le na štiri točke pred vročo Barcelono. 

Soigralec Jana Oblaka Lucas Torreira pa je med pripravami na vroč derbi doživel pravo tragedijo: zaradi posledic koronavirusa je umrla njegova šele 53-letna mama. Enajst dni se je v bolnišnici borila, v ponedeljek pa je Torreira prejel najhujši možni klic. 

Zdaj Torreira ne želi več ostati v Evropi, ne želi več igrati za Atletico, temveč se želi vrniti bližje družini. "Domov se ne želim vrniti zato, ker bi se zaradi smrti mame odločal na podlagi čustev, temveč zato, ker sem vselej govoril, da želim igrati za Boco. Umiram od želje, da bi zaigral za ta klub. Na večer, ko je umrla moja mama, sem prejel tudi sporočilo od mojega agenta. Povedal sem mu, da ne želim več igrati v Evropi. Hočem Boco," je v intervjuju za ESPN povedal Torreira, ki za Atletico igra kot posojen nogometaš Arsenala, v nobenem od klubov pa mu v zadnjem času ni šlo po željah.