© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
18.03.2021 20:44:18

Na prelomnici! Če bo moral na TRETJO OPERACIJO, zvezdnik REALA verjetno NIKOLI več ne bo mogel IGRATI!

Reuters

Muke se nadaljujejo!

Muke Edena Hazarda se kar ne končajo. Belgijec, za katerega je Real iz Madrida odštel 115 milijonov evrov je znova poškodovan, prihodnost pa ne prinaša optimizma.

Hazard ima poškodovan gleženj, tistega, ki so mu operirali že dvakrat, in če bo Realova številka 7 morala znova pod mož, mogoče nikoli več ne bo mogel igrati nogometa. Vsaj tako je v pogovoru za španski radio Onda Cero izjavil zdravnik Jose Gonzalez.

"Če bodo Hazardu tretjič operirali gleženj, morda nikoli več ne bo igral nogometa. Hazarda poškodbe težijo, hkrati pa želi pokazati, kako dober je še vedno. Njegovo okrevanje bi moralo biti tudi psihološko ... Brez operacije bo Hazard lahko treniral v nekaj mesecih, vendar pa vam iz izkušenj povem, da v tej sezoni ne bo mogel igrati za Real," je prepričan španski zdravnik.

Belgijec si je prestop življenja zaslužil z odličnimi predstavami v dresu londonskega Chelseaja, kjer nikoli ni utrpel nobene hujše poškodbe. Ko je poleti 2019 prišel v Real, pa se je začela njegova nočna mora. Moral bi postati glavni mož belega baleta, naslednik Cristiana Ronalda, a poškodbe so ga povsem uničile. Fizično in psihično. Od podpisa pogodbe z Realom je sicer odigral 36 tekem in zabil štiri gole.