© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
23.02.2021 11:36:44

Napoved, ki trese KATALONIJO! Barcelona se bo okrepila s tremi SUPER ZVEZDAMI, povsem ...

Profimedia

Kandidat za predsednika Barcelone je napovedal kar tri velike okrepitve.

Kandidat za novega predsednika Barcelone je tudi Toni Freixa, ki je v zadnjem intervjuju napovedal kar tri super zvezdniške okrepitve. Za eno največjih katalonskih radijskih postaj je razkril, da ima je z enim od investitorjev že sklenil dogovor, s katerim bi dodobra okrepil bančni račun. Gre za kar 250 milijonov evrov, ki bi jih v klubu porabili za nove okrepitve in na katerih položajih.

"Že lep čas trdo delamo in lahko potrdim, da smo dosegli dogovor s potencialnim investitorjem, ki bo prispeval 250 milijonov evrov. Seveda bo moral vse skupaj potrditi odbor, ampak imeli bomo vsaj sredstva, s katerimi bomo lahko okrepili zasedbo. V sezoni 2021/22 bomo pripeljali tri super zvezde. Dve v napadu in eno v obrambi," je dejal Freixa in dodal, da bo trener Ronald Koeman svojo pogodbo zagotovo oddelal do konca, saj je zaupanje v delo trenerja ključ do uspeha.

"Dokler jih ne predstavimo, nikoli ne govorimo o igralcih. To je naše pravilo. V nasprotnem primeru drugim klubom omogočiš, da ti konkurirajo. Ampak Barcelona mora dobiti igralce, ki naredijo razliko," je pojasnil kandidat za predsednika Barcelone in na vprašanje o tem, ali je možno, da v klub pride Kylian Mbbape ali pa Erling Haaland, odvrnil: "Vsekakor je možno."