© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
18.02.2021 14:27:28

Zgrešil prazen gol, ker je VIDEL DUHA umrlega navijača! Nor prizor, ki ŠOKIRA! (video)

Profimedia

Neverjetna zgodba iz Španije.

V sredo zvečer je madridski Atletico našega Jana Oblaka igral zaostalo prvenstveno tekmo proti Levanteju in odigral zgolj 1:1, s čimer je zapravil priložnost za dodatno oddaljitev na prvenstveni lestvici. Slovenski vratar je sijajni opravil svoje delo, po tekmi pa je najbolj odmevala neverjetna zgrešena priložnost Atleticovega napadalca Angela Corree. Ta je sam pred praznimi vrati streljal prek vrat, v Španiji pa poudarjajo, da ima zadeva noro ozadje. 

Correa je namreč zgrešil z znamenitega mesta pod južno tribuno Levantejevega stadiona v Valencii, od koder je prazna vrata zgrešilo že nenavadno število veliko nogometašev. Še več, dva sta pred praznimi vrati celo podala nazaj, kot da ne bi imela neovirane poti do doseganja zadetka. In - pazite to! - oba sta trdila, da sta podala, ker sta bila prepričana, da sta videla nekoga pred seboj. Čeprav na posnetku seveda ni bilo videti nikogar, sta po ogledu trdila, da sta videla duha. 

Zadeva ima dodatno neverjetno ozadje. Navijači Levanteja namreč trdijo, da vrata njihovega kluba tam dejansko varuje duh. Bilo je namreč leto 2003, ko je neki navijač Levanteja umrl v prometni nesreči na poti na tekmo, želja družine pa je bila, da bi njegov pepel raztresli po zelenici stadiona. In so ga. In to točno tam, od koder od tedaj nasprotniki množično grešijo neverjetne priložnosti. Na zadnje Oblakov soigralec in prijatelj Correa. 

Popolna neumnost? Kakor želite sami. Si pa lahko spodaj pogledate Correovo napako, na tej povezavi pa si lahko ogledate najbolj znamenito akcijo, v kateri je nekdanji igralec Malage, Duda, podal nazaj, čeprav bi lahko stekel v prazna vrata.