© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
27.01.2021 21:24:45

ŠKANDAL po derbiju Dinamo – Hajduk: Zagrebčani ODKRITO GROZIJO hrvaški ZVEZI: Dovolj je!

Cropix

Hude obtožbe Zagrebčanov.

Zagrebški Dinamo je s 3:1 v velikem hrvaškem derbiju premagal Hajduk, po koncu tekme pa so modri iz hrvaške prestolnice ostro udarili po hrvaški nogometni zvezi in šokirali tamkajšnjo športno javnost. Obtožbe Dinama so izjemno hude. 

"Gospodje iz HNS-ja, dovolj je! 

Na Hrvaškem obstaja klub, ki ne joče, ne jamra in se ne pritožuje. Je tiho, trpi, igra in zmaguje. In hrani ves hrvaški nogomet  finančno, igralsko, na vse načine. Štirinajst igralcev Dinama vam je omogočilo lagodno življenje naslednjih nekaj let s svojim prispevkom ob osvojenem srebru v Rusiji. Vi vse to vračate z najbolj pritlehnimi nizkimi udarci, ki si jih lahko človek zamisli. Mario Zebec (sodnik derbija, op. p.) ni slep. On dobro vidi in točno ve, kaj dela. Danes na Maksimirju, na tekmi, ki bi morala biti največja svečanost hrvaškega nogometa, je ta človek v samo 45 minutah masakriral Dinamo. Ni dosodil absolutno čistega, nedvomnega kazenskega strela ob prekršku nad Majerjem. Odšel si je ogledat VAR in se kljub zdravim očem odločil, da bo zamižal. Druge potencialne enajstmetrovke, ob vlečenju Gavranovića, si ni odšel niti pogledat. Ni dosodil indirekta ob podani žogi nazaj Kaliniću, na koncu ni dosodil niti očitnega rušenja Gavranovića na igrišču, čeprav je bil zgolj pet metrov stran. Tukaj nič ni naključno, to je očiten rop. Tako je bilo tudi v Osijeku  podobne so bile ne napake, temveč namerne odločitve Dujeta Strukana. 

Briga vas za hrvaški nogomet. Potujete, gostite se in čakate, da vam v Maksimirju ponovno podarimo 14 igralcev, ki bodo ustvarjali nove uspehe hrvaške reprezentance?! Dovolj je. Z Dinamom se ne boste več okoriščali na ta način, to boste videli zelo kmalu," se je v prevodu glasilo javno pismo, namenjeno hrvaški nogometni zvezi, ki dviguje ogromno prahu na Hrvaškem.