© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
04.01.2021 13:12:43

KAKŠNA NEUMNOST! Zvezdnik Reala POD DROBNOGLEDOM, pred superpokalom mu grozi kazen!

Reuters

Ali bo zvezdnik Reala prejel dodatno tekmo neigranja?

Madridski Real je v soboto brez težav opravil s Celto. Madridčani so z goloma Marca Asensia in Lucasa Vazqueza slavili z 2:0, veliko neumnost pa si je ob koncu tekme privoščil nepogrešljiv član zasedbe Dani Carvajal.

Španski bočni branilec je precej zavlačeval pri menjavi, zaradi česar si je prislužil rumeni karton. To je bila zanj že peta tovrstna kazen, zaradi česar bo moral izpustiti naslednji dvoboj, ko se bo Real pomeril z Osasuno.

Gre za tekmo španske lige, na kateri Madridčani ne bi smeli imeti pretežkega dela, nato pa sledijo precej bolj pomembne tekme v španskem superpokalu. Madridčani se bodo v polfinalu najprej pomerili s precej bolj zahtevnim tekmecem Athleticom, na tej tekmi pa izkušeni desni bočni branilec ne sme manjkati.

A morda se bo zgodilo ravno to, saj je vodstvo španske lige prejeti rumeni karton vzelo pod drobnogled. Če se bo izkazalo, da je Carvajal to storil namenoma in se tako očistil kartonov pred spopadi v španskem superpokalu, ga čaka dodatna kazen, kar pomeni, da bo lahko igral šele v finalu tega tekmovanja.

V drugem polfinalu španskega pokala se bosta pomerila Real Sociedad in Barcelona. Ta tekma bo na sporedu 13. januarja, Real in Athletico se bosta pomerila dan pozneje, finale pa bo odigran v Sevilli 17. januarja.