© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
29.12.2020 10:36:06

BUM! Bo Messi ostal ali gre iz Barcelone? RAZKRIL je, kam si želi oditi, če bo odšel ...

Intervju Lionela Messija za špansko teve postajo La Sexta še vedno odmeva.

V dolgem televizijskem intervjuju, ki je Špance prikoval pred teve zaslone, je Argentinec obširno pojasnjeval svoj (ne)odhod iz Barcelone. Vprašanje, ali ostaja ali gre, je že dalj časa v zraku, močno aktualno pa bo tudi v prihodnjem letu. Kam pa prav zares vleče Messija?

"Ne vem, ali bom odšel ali ne. Če bom, želim to narediti na pravilen način. V tem primeru, tako sem prepričan, se bom na takšen ali drugačen način vrnil v Barcelono. V tem mestu namreč želim živeti tudi po koncu kariere. Temu mestu in klubu bi rad dal, kar lahko dam. Barcelona je precej večja od vsakega igralca, tudi od mene," je Messi popihal na dušo Kataloncem. Potem pa potrdil govorice, da ga vleče v ligo MLS: "Vedno sem želel pridobiti izkušnjo igranja v ZDA. A ne vem, če se bo to res zgodilo."

Ko je eden najboljših nogometašev v zgodovini razlagal letošnje pripetljaje okoli svojega odhoda iz kluba, se je moral dotakniti zdaj že nekdanjega predsednika Josepa Marie Bartomeua. "Večkrat sem mu dejal, da si želim oditi, a je vselej brezkompromisno odgovoril negativno. Mislim, da sem dosegel konec nekega cikla, potrebujem spremembo. Vedel sem, da bo ta sezona prehodna, polno bo novih mladih igralcev. Jaz pa se želim boriti za naslove, za ligo prvakov ..."