© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
27.12.2020 10:14:56

SI ZMEŠAN?! Neymar razjezil celotno BRAZILIJO, s tem načrtom dokazal, da ga BRIGA ZA VSE!

Reuters

Neymar organizira zabavo za 500 ljudi.

Eden najboljših nogometašev zadnjega obdobja Neymar je dodobra razburkal brazilsko javnost. V javnost je namreč prišel podatek, da v domačem mestu organizira zabavo, kar je v teh časih vsekakor velik prekršek. Pandemija koronavirusa je v svetu povzročila veliko problemov, ljudje so se morali prilagoditi na nov način življenja, Neymarja pa vse to očitno ne gane.

Ne glede na to, da je Brazilija ena najhuje prizadetih držav, je pripravil zabavo vseh zabav, ki naj bi se začela že v petek, končala pa v nedeljo. Skupno naj bi bilo na zabavo povabljenih 500 ljudi, na njegovem domu v Riu de Janieru pa so oziroma bodo igrale celo različne glasbene skupine, vse skupaj pa poteka v enem od podzemnih prostorov, da bi zvok čim manj motil bližnje sosede.

Seveda so morali gostje sprejeti nekaj pravil, med drugim so morali pustiti telefone doma, da ne bi na dan prišle podrobnosti z zabave, o tem pa je prvi poročal brazilski O Globo in poskrbel za kar nekaj jeze, ki je bila kakopak usmerjena proti brazilskemu nogometašu.