© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
23.12.2020 09:33:20

Zvezdnik Barcelone ŠOKIRAL NAVIJAČE: Nikoli NE BI ZAVRNIL Reala!

Čeprav je Barcelona njegov klub, zanjo je igral pet let, pa je nogometni superzvezdnik priznal, da nikoli ne bi zavrnil ponudbe madridskega Reala.

S tem priznanjem je Brazilec Rivaldo razočaral navijače katalonskega ponosa, a očitno mu je veliko bolj pomembno, da je iskren. "Bilo bi vrhunsko, če bi v madridskem Realu združil moči z Ronaldom. Bila bi zastrašujoč duo. Ko sva skupaj igrala za brazilsko izbrano vrsto, sva pokazala, česa sva sposobna. V reprezentanci pa bi bila še nevarnejša, če bi vanjo prinesla kemijo iz kluba. Nasprotne obrambe bi se naju bale, ne glede na to, kje bi igrala," je svoje razmišljanje predstavil 48-letni Rivaldo.

Pri tem pa je razkril, da bi leta 2002, po petih letih igranja za Barcelono, lahko končal v Realu. "Tistega leta je za Real podpisal Ronaldo. Madridčani so želeli tudi mene in praktično neverjetno bi bilo, če bi resnično zaigrala skupaj. Nikoli ne bi zavrnil Realove ponudbe, ker sem igral za Barcelono. Slednja bo vedno moj klub, ampak Reala ne bi zavrnil. Se pa zavedam, da bi se mi zgodilo enako kot Figu, če bi se to uresničilo," je zaključil Rivaldo.