© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
15.12.2020 15:04:41

STE VEDELI TO? Ronaldo RAZKRIL, kaj si najraje ogleda po televiziji in kateri šport je treniral ob nogometu!?!

Profimedia

Čeprav je znano, da je Cristiano Ronaldo stalno v trenažnem procesu in da svoji fizični pripravljenosti posveča veliko pozornosti, pride tudi čas za počitek.

Portugalec je razkril, kaj od športa si najraje ogleda, ko se zlekne na kavč in pograbi daljinski upravljalnik. V intervjuju za DAZN, v katerem je govoril predvsem o času, ki ga preživlja zunaj igrišča, je povedal, da v resnici niti ne spremlja nogometa – da bolj kot v nogometnih tekmah uživa v borilnih športih, ki jih redno spremlja. Posebno strast goji do boksa, rad pa si ogleda tudi dvoboje v UFC.

"Ko sem bil član Manchester Uniteda, sem malo treniral tudi boks. Sicer ni šlo za kaj resnega, a trening boksa je dober za vsakega športnika, saj se naučiš vsega, kar zadeva kontakt z nasprotnikom, tudi občutka za prostor. Boks je težji šport od nogometa, ker si v ringu povsem sam. Mislim, da ne bi bil dober boksar, saj je to res težak šport."

V nadaljevanju je Ronaldo še pojasnil: "Nogomet je moja strast, spremljam pa tudi druge športe. Rad si ogledam dvoboj v UFC, boks pa je za mene vsekakor na prvem mestu, številka ena."