© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
06.12.2020 08:50:28

Po MESSIJU z vso silo! Po novem porazu BARCE udrihajo po Argentincu, tokrat so ga označili za ...

Barcelona je doživela še četrti poraz v španskem prvenstvu.

Eden od tistih nogometašev, ki so na tekmi med Barcelono in Cadizom izstopali, je bil Lionel Messi. Toda tokrat ne s svojimi čarovnijami, ne z izjemnimi prostimi streli ali zadetki, ki bi reševali ekipo iz brezna. Tokrat je bil Messi še eden od enajstih nezadovoljnih, nemotiviranih in neprepoznavnih nogometašev Barcelone.

Po koncu tekme je španska Marca objavila zelo kritičen zapis, in kljub temu, da gre za madridski športni dnevnik, je v njem ogromno resnice, ki so jo prepoznali tudi navijači Barcelone. "Dolga leta je tudi najšibkejšo Barcelono držal na nogah. V tej sezoni je Argentinec postal eden od mnogih nogometašev. Mogoče je to zaradi dejstva, ker je v ekipi, v kateri ne želi biti - to je jasno izrazil poleti, mogoče zato, ker pogreša svojega 'partnerja' v napadu - Luisa Suareza. Dejstvo je, da Leo hodi s povešeno glavo," so zapis začeli pri Marci.

"Tekma proti Cadizu je potrdila to dejstva. Čeprav je skušal voditi napad Barcelone, ni bilo v redu. Dejstvo, da je izgubil 29 žog, to damo potrjuje. To je le en podatek, ki govori o tem, da se z Messijem nekaj dogaja. Dosegel je 2 gola na 16 prvenstvenih tekmah, oba na obračunih, ki sta bila že odločena," so bili še kritični.