© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
12.11.2020 11:39:44

Še več slabih novic za Barcelono: Zdaj bi ga nujno potrebovali, toda s tem prestopom NE BO NIČ!

Profimedia

Iz Francije je prišlo jasno sporočilo, da ga pred poletjem ne bodo izpustili iz rok.

Barcelono je pred dnevi močno prizadela novica, da se bo morala več mesecev znajti brez vročega Ansuja Fatija. Mladi napadalec si je strgal meniskus, po operaciji pa je katalonski klub sporočil, da bo moral igralec počivati štiri mesece.

Seveda je to hud udarec za katalonskega velikana, ki bo moral zdaj najti zamenjavo, zagotovo pa so v klubu potihoma upali, da bi že v naslednjem prestopnem roku pri napadalnih nalogah lahko pomagal Memphis Depay.

Nizozemec je bil že poleti na pragu vrat katalonskega velikana, a je prestop na koncu padel v vodo zaradi finančnih preprek. Barcelona ni dobila prepotrebne finančne injekcije, posledično si ni mogla privoščiti nakup Nizozemca iz vrst Lyona.

Vse glasneje se je govorilo, da bo Depay k Barceloni prestopil januarja, a očitno iz te moke ne bo kruha. Zdaj se je oglasil predsednik Lyona, njegovo pojasnilo pa ne pušča nobenih dvomov. "Prepričan sem, da bo Depay ostal z ekipo. Želimo si uspehov, zaradi česar bomo obdržali vse najboljše. Lyon ima izjemno priložnost, da bi letos izpolnil vse cilje. Verjamem, da bo Depay pomagal ekipi in jo popeljal do mest, na katerih si jo želimo videti vsi," je dejal Jean-Michel Aulas.

Če se bo izteklo po tem scenariju, potem francoski prvoligaš za svojega zvezdnika ne bo dobil nobene odškodnine, saj Nizozemcu pogodba s klubom poleti 2021 poteče.