© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
05.11.2020 14:45:46

ZGODBA, ki TRESE Italijo: Ronaldo je imel rezervirano mizo, prišel v POLNO restavracijo, kar je sledilo ...

Profimedia

Lastnik restavracije v Torinu razkril zanimivo zgodbo, kako je spoznal Cristiana Ronalda.

Če sodimo po številu oboževalcev na različnih družbenih omrežjih, potem je portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo najbolj priljubljen športnik na svetu. Zvezdnik Juventusa pa v nasprotju s številnimi drugimi športnimi zvezdami živi precej umirjeno zasebno življenje, ki si ga je ustvaril z izbranko Georgino Rodriguez in štirimi otroki.

Da velja za preprostega človeka, je razkril tudi lastnik restavracije v Torinu, v katero Portugalec še zdaj redno zahaja. Zgodilo se je okoli božičnih praznikov, v tistem času pa so restavracije kakopak popolnoma zasedene. A takšnemu klicu Davide Fiore ni mogel reči ne, lastnik restavracije Casa Fiore je zdaj razkril vse.

"Zdelo se mi je, kot da bi bil v filmu. Pripravljal sem se, da bom odšel v restavracijo, kjer sem nameraval preživeti preostanek večera. Zazvonil mi je telefon, oseba pa me je vprašala, ali bi lahko rezerviral mizo za Cristiana Ronalda za ob 21.30. Še nikoli se mi ni zgodilo kaj takšnega, bil sem preveč navdušen, pa sem odvrnil, da ni nobenega problema. Seveda je bilo že vse rezervirano, edina možnost je bila miza, ki je bila rezervirana za ob 19.30. Prepričan sem bil, da se bo sprostila do tiste ure, ko bi moral priti Ronaldo," je za Tuttosport dejal Fiore in priznal, da brez zapleta ni šlo.

"Ronaldo je z družino prišel uro in pol prej. Ko sem jih zagledal, sem sam pri sebi rekel: 'Kaj pa zdaj?' V restavraciji je zavladala tišina, vsi so jih gledali, ampak nihče ni vstal. Začasno sem jim ponudil rezervno mizo, upal, da bo kdo od gostov vstal, a se to ni zgodilo," je nadaljeval Fiore, ki je v isti sapi dodal, kako zelo preprost človek je v resnici Ronaldo. "Ničesar ni rekel. Brez besed so sedli za rezervno mizo. Lahko mi zaupate, da sem v življenju videl kar nekaj znanih ljudi, ki bi v podobnem položaju arogantno zapustili restavracijo. On je čakal 40 minut, da je dobil prosto mizo. Najbolj zanimivo od vsega pa je to, da se je štiri dni pozneje spet vrnil in zdaj redno zahaja v naš lokal. Včasih pride tudi s svojim agentom Jorgejem Mendesom," je v smehu zaključil Italijan.