© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
08.09.2020 12:35:04

POSNETEK V JAVNOSTI! Angleža izključena iz reprezentance, ker sta se zabavala z MANEKENKO! (video)

Angleška nogometna reprezentanta Phil Foden in Mason Greenwood sta zavoljo kršenja protikoronskih pravil morala zapustiti reprezentančni tabor. Na nedavnem gostovanju angleških nogometašev na Islandiji sta Foden in Greenwod skrivoma zapustila reprezentančni hotel in se družila z dvema lokalnima dekletoma.

"V današnjih jutranjih urah so me obvestili, da sta Foden in Greenwood kršila protikoronska pravila v našem varnostnem mehurčku. Zaradi tega sta bila tudi nemudoma odstranjena iz reprezentance," je med drugim dejal angleški selektor Gareth Southgate.

Nogometaša sta zakuhala škandal s tem, ko sta v hotel povabila 20-letno islandsko manekenko Nadio Sif Lindal Gunnarsdottir in njeno 19-letno sestrično Laro Clausen, za nameček sta ju pretihotapila v sobo. Toda ker so bili igralci v strogi karanteni, sta kršila pravila in si nakopala precej jeze.

Kot je manekenka razkrila angleškim medijem, sta si sami rezervirali sobo v hotelu z angleškimi nogometaši, dodala pa je, da sta se zvezdnika obnašala zelo lepo in da sta bila prava gospoda.

Angleži so na sobotni tekmi po golu Raheema Sterlinga v izdihljajih tekme strli odpor tekmecev iz dežele gejzirjev in slavili z 1:0. Dvajsetletni Foden, sicer član Manchester Cityja, je na tej tekmi igral do 68. minute, ko ga je zamenjal Danny Ings, medtem ko je 18-letni Greenwood iz Manchester Uniteda v igro vstopil v 78. minuti namesto Harryja Kana.

Anglija bo naslednjo tekmo v elitni ligi A v ligi narodov igrala v torek, ko se bo v gosteh pomerila z Dansko.