© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
13.08.2020 20:10:23

Koronavirus? Karantena? Zvezdnik RONALDINHO se požvižga na ukrepe ... ALKOHOL, DEKLETA, RAZVRAT ... (foto)

Nekdanji odlični brazilski nogometaš je sicer še vedno v priporu, a če vprašate njega, lahko tako ostane za vedno.

Ronaldinho se je iz zapora v Asuncionu preselil v pripor, a ker nima stalnega prebivališču v Paragvaju, so ga namestili v luksuzni hotel Palmaroga. Zaradi pandemije koronavirusa v državi sicer velja policijska ura med polnoči in peto uro zjutraj, a Ronaldinha to ne moti. Skupaj z bratom in svojim agentom Robertom se zabava kar v hotelu, kjer uživa vse radosti življenja.

Sosedje pričajo, da v Ronaldinhovo sobo stalno prihajajo dostavljalci alkohola in prelestna dekleta - manekenke, za katere očitno policijska ura ne velja. Očitno je obisk Brazilca dovoljena izjema.

ronaldinho


"Razbija glasna glasba, slišimo petje karaok. Skozi ves dan, tudi ponoči, ljudje prihajajo v sobot in odhajajo iz nje. Pri njemu je stalno zabava, dekleta pa se stalno menjajo," razlagajo priče dogajanja.

Pred prihodom v hotel Palmaroga sta bila Ronaldinho in Roberto več kot mesec dni v zaporu, saj sta ob prestopu meje imela ponarejena potna lista. Ko sta plačala varščino v višini 1,6 milijona dolarjev, sta se preselila v luksuzni hotel. Ta ima pet zvezdic, notranji bazen in še enega zunanjega na strehi stavbe. Jasno, ne manjkajo fitnes, prestižne restavracije vinska klet ... Zdaj pa še pijančevanje in orgije.