© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
23.07.2020 12:03:10

Spolno jo je nadlegoval! Hude obtožbe PRAKTIKANTKE, nekdanji zvezdnik BARCELONE je to počel VSAK DAN

Nekdanji nogometni zvezdnik se spopada s hudimi obtožbami.

Svoj čas je David Villa veljal za enega največjih nogometnih zvezdnikov, zdaj pa močno odmeva škandal, ki ga je zakuhal v ZDA. Ko je leta 2014 končal kariero v Evropi in se napotil novim izzivom naproti v ZDA, je v štirih letih tudi tam pustil neizbrisen pečat. V dresu New York Cityja je v ligi MLS dosegel 77 zadetkov, v New Yorku pa je očitno pusti tudi malce drugačen pečat. Zdaj onkraj luže močno odmeva afera, nekdanja praktikantka kluba iz New Yorka je zdaj že upokojenega španskega nogometaša obtožila spolnega nadlegovanja.

Ko je bila del kluba, se je redno srečevala z nogometaši, zaradi Ville pa se ji je profesionalni šport zameril za vse čase. "Ko sem bila del New York Cityja, so bila nadlegovanja tako grozna, da me že samo ob misli na profesionalni šport zmrazi. Športnim prizoriščem se ne morem niti približati. Zaradi tega sranja sem si izbrala popolnoma novo kariero, s tem, kar so mi počeli, so mi uničili sanje," je dejalo neimenovano dekle in Villo javno izpostavilo in dejalo, da se jo je "dotikal vsak dan".

Po teh obtožbah se je kmalu odzval nogometaš sam, ki je vse skupaj zanikal, oglasil pa se je klub, v katerem naj bi se to dogajalo. Kot je zapisal, bodo zadevi prišli do dna, kakršnegakoli nadlegovanja pa ne bodo podpirali.