© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
19.07.2020 08:40:13

Kaj se je zgodilo z MILANOM?! To, kar Ibra in druščina delajo v ITALIJI, je noro in nepredstavljivo! (video)

Profimedia

Nogometaši Milana so sinoči na zadnji tekmi večera 34. kroga serie A na stadionu Giuseppe Meazza kar s 5:1 premagali Bologno. Z zmago so prehiteli Napoli in se povzpeli na šesto mesto italijanskega prvenstva.

Ker bodo Neapeljčani kot zmagovalci pokala nastopali v evropski ligi, rdeče-črnim šesto mesto prav tako prinaša Evropo, če bo Napoli zunaj "top 6".

Gostitelji so do 24. minute povedli že z 2:0 z goloma Alexisa Saelemaekersa in Hakana Calhanogluja, Franck Kessie je zamudil priložnost za 3:0, ko je zadel vratnico, zamujena priložnost pa se je domačim maščevala, saj je v 44. minuti Takehiro Tomiyasu znižal za gol zaostanka.

A do konca tekme so se domači dodobra razigrali; Ismael Bennacer in Ante Rebić sta v 49. in 57. minuti razrešila dvome o zmagovalcu, končni izid tekme pa je "postavil" Davide Calabria v sodnikovem dodatku.

V soboto so nogometaši Atalante slovenskega reprezentanta Josipa Iličića, ki sicer zaradi poškodbe mišice ni igral, le remizirali na gostovanju v Veroni.

Z remijem 1:1 pa so igralci iz Bergama bržkone ostali brez realnih možnosti, da bi še lahko prekrižali račune vodilnemu Juventusu. Zdaj so na tretjem mestu z enakim točkovnim izkupičkom kot Inter Samirja Handanovića, a ima slednji tekmo manj, tako kot tudi vodilni Juventus, ki ima šest točk več.