© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
18.07.2020 13:29:14

Nekdanji MURAŠ zavrnil pomoč 'frizerja' z BRITVICO. Ne boš ti ničesar! (video)

Aleš Cipot

Iz Murske Sobote se je preselil v Mostar.

V dresu Mure v osmih mesecih ni uspel opozoriti nase. To mu je v največji meri uspelo z 203 cm višine, toda standardnega mesta v začetni enajsterici si ni zagotovil, Ante Šimundža je na njegove usluge v glavnem računal le takrat, ko ni imel na voljo najmočnejših adutov.

Zato so se vodilni možje črno-belih v začetku junija z napadalcem iz Novega Pazarja dogovorili za prekinitev sodelovanja in kot smo že poročali, je Fejsal Mulić medtem že dobil nove delodajalce. Preselil se je v Mostar, kjer je v dresu Veleža nasledil nekdanjega napadalca Mure Nusmirja Fajića. V novem okolju se je očitno odlično znašel, o čemer poročajo tudi mediji v BiH. Soigralci so ga sprejeli temu primerno, a takšnega zaupanja, da bi urejali njegovo pričesko, vendarle še niso pridobili, kar razkriva tudi video, ki je pricurljal v javnost.

Fejsal Mulić se očitno največ druži z Omarjem Pršešom, ki se mu je tudi ponudil, da bi mu pomagal pri britju glave, a je hitro dobil 'košarico'. »Ti ne boš počel ničesar,« se je smehljaje odzval nekdanji muraš in očitno bo tudi v prihodnje z britvico sam svoj frizer.