© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
14.06.2020 14:28:52

Kakšno je OZADJE incidenta na tekmi Barcelone? Navijač RAZKRIL, kako in zakaj je vdrl na igrišče (VIDEO)

Profimedia

Tekmo španske la lige med Mallorco in Barcelono je prekinil navijač v Messijevem dresu argentinske reprezentance.

V prenosu se tega, kar se je zgodilo pozneje, ni videlo. V 53. minuti je navijač stekel na igrišče stadiona Son Moix in krčevito želel priti do Lionela Messija. Sanjal je o skupni fotografiji. "To sem načrtoval od tedaj, ko sem izvedel za datum te tekme, torej že pred koronavirusom. Želel sem se fotografirati z Messijem, ker je on moj idol," je za radijsko postajo Cadena Cope, potem ko je zapustil pripor, povedal francoski državljan, ki sicer živi na Mallorci.

Čeprav se Messi ni želel fotografirati, naj bi navijač vendarle uspel narediti selfi ali nekaj podobno temu, potem pa so ga ujeli varnostniki in ga odpeljali z igrišča. "Nekako sem uspel narediti fotografijo, ampak mi ni ravno najbolje uspela. Potem pa so me policisti prisilili, da jo izbrišem." Tega se na teve prenosu ni videlo - le njega, kako se pogovarja z Jordijem Albo. "Rekel sem mu, da želim priti do Messija. Kakorkoli, to je bila zelo lepa izkušnja," je še dejal Francoz.

Navijač je še pojasnil, kako mu je uspelo priti na igrišče, čeprav je bil stadion zaprt. "Preskočil sem dva metra visoko ograjo in tako prišel na tribuno. Potem sem stekel na zelenico. Najprej sem opazil Jordija Albo in se fotografiral z njim, a sem moral tudi to fotografijo izbrisati."