© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
08.06.2020 17:28:28

To pa je RAZKOŠJE! Dolgoletni REPREZENTANT ponuja dopustovanje v SVOJI VILI za dobrih 1100 evrov na NOČ!

airbnb

V nogometu se vrti ogromno denarja.

Kariera nogometaša ne traja dolgo, zato si praktično vsak želi, da bi svoje nogometno znanje čim bolje unovčil. Tisti najboljši, ki branijo barve največjih klubov na svetu, seveda letno v žep pospravijo milijone evrov in si s tem brez težav zagotovijo eksistenco tudi po odhodu v nogometni pokoj. Res pa je, da ni malo takih, ki jim kljub izjemno donosnim pogodbam na koncu ne ostane nič, saj so denar porabili na različne načine.

Eden takih, ki je del premoženja pametno vložil, je hrvaški reprezentant Mario Mandžukić. Štiriintridesetletni napadalec je v karieri igral za zagrebški Diamo, Wolfsburg, Bayern, Atletico Madrid, Juventus in katarski Al Duhail. Za hrvaško izbrano vrsto je zbral 89 nastopov in zabil 33 golov.

Mandžukić si je na otoku Braču omislil mondeno vilo, ki jo daje tudi v najem. Nočitev med glavno sezono stane kar 1160 evrov, kar je več od hrvaške povprečne mesečne plače, ki znaša dobrih 900 evrov.

Vila Blue Star of Brač je zgrajena v Bobovišću, od morja je oddaljena zgolj nekaj metrov, pred njo je bazen. V vili je pet spalnic in prav toliko kopalnic, sprejme pa do deset oseb.

Fotografije Mandžukićeve vile si lahko ogledate TUKAJ.