© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
11.05.2020 09:20:09

GROZLJIVA izpoved NOGOMETAŠA: Petletni sin ni umrl za posledicami koronavirusa, JAZ sem ga UBIL! Kako? Tu so podrobnosti!

Nogometno javnost je pretresla grozljiva zgodba.

Turčijo je pretresla izpoved nogometaša Cevherja Toktasa, da je ubil svojega petletnega sina in da ta ni umrl zaradi zapletov zaradi koronavirusa. Toktas je konec aprila sina odpeljal v bolnišnico zaradi povišane temperature, tam pa so zdravniki ugotovili, da je okužen s koronavirusom. Fantek je imel težave z dihanjem in je kmalu za tem umrl. Kot vzrok smrti je bil zapisan covid-19, a je njegov oče, sicer nogometaš Burse, na policijski postaji povedal, da je zločin zakrivil on. 


"Vzglavnik sem pritisnil na sina, ki je ležal na hrbtu. Petnajst minut sem ga držal, ne da bi ga dvignil. Sin se je ta čas davil. Ko se je nehal premikati, sem vzglavnik dvignil. Nato sem poklical zdravnike na pomoč, da ne bi bil sam kriv," se je glasila njegova izpoved, dodal pa je tudi, da sina nikoli ni imel rad. Njegovi prijatelji in soigralci pa o njegovem zločinu dvomijo, saj naj bi bil ljubeč oče, in so prepričani, da ima nogometaš psihične težave.