© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
09.05.2020 07:39:00

Hud UDAREC: Barcelona bo ostala brez ZVEZDNIKA!

Reuters

Kar nekaj časa se je govorilo, da bi Barcelona lahko dobila veliko okrepitev, a se to očitno ne bo zgodilo.

V igri je bila menjava, v kateri bi si katalonski velikan in Juventus izmenjala igralca, prvi bi drugemu dal Arthurja Mela, v drugo smer pa bi šel Miralem Pjanić. Pogovori so bili v polnem teku, toda stvari so se ustavile. Pri Barceloni so namreč odločeni, da bi moral Juve v tem poslu primakniti še nekaj denarja.

Tega pa črno-beli niso pripravljeni narediti, njih zanima samo menjava igralcev. Zdaj so se pri Barceloni odločili, da bodo Arthurja iz svojih rok izpustili samo v primeru, da dobijo dobro ponudbo, po kateri bi klub dobil samo denar, saj želi trener Quique Setien zbrati čim več sredstev za uresničitev prestopnih načrtov. V te pa spada tudi član Interja Lautaro Martinez.

Želja Barcelone je povsem razumljiva, saj se zaradi trenutne situacije z novim koronavirusom obeta zelo negotova prihodnost. In prav zaradi tega je verjetno že dokončno odpadla možnost, da bi se na Camp Nou vrnil Neymar. Zato pa si v klubu prizadedajo, da bi prodali še nekaj igralcev, med katerima se največkrat omenjata Arturo Vidal in Ivan Rakitić. Tudi kdo izmed njiju bi lahko bil del odškodnine za Pjanića, a Juve je odločen, da si želi mlajšega nogometaša.