© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
04.05.2020 11:59:45

Objava, ki NAVDUŠUJE! Zlatko Zahović, naravnost OSUPLJIVO!! Huh, kakšna POTEZA, kakšen OBČUTEK (video)

alesfevzer.com

Na spletu se je v teh dneh pojavil posnetek enega najlepših klubskih zadetkov Zlatka Zahovića.

Čeprav je bila epska tekma lige prvakov med Olympiakosom in Realom iz Madrida, ki se je končala z rezultatom 3:3, odigrana davnega leta 1999, spomin nanjo še živi. Kako drugače pojasniti dejstvo, da se je posnetek enega od golov grškega velikana na spletni platformi Youtube znašel šele pred nekaj dnevi, natančneje tik pred koncem aprila. V glavni vlogi posnetka pa – Zlatko Zahović!

zahovic
Reuters

Že naslov pove vse: "Osupljiv zadetek slovenskega zvezdnika Zlatka Zahovića." Z zanimivim dodatkom: "Proti Redondu (Real)." No, čeprav je preteklo že res veliko vode, je posnetek več kot vreden ogleda in priča, kakšen nogometni mojster je Zahović zares bil. Zadetek je bil res fenomenalen. Kako je "obrnil" Fernanda Redonda, kako je udaril iz obrata, kako je premagal vratarja kraljevega kluba. In še komentar enega od uporabnikov: "Spomnim se, kot da bi bilo včeraj. Zlatko, res odličen nogometaš."

Zahović je sicer tedaj zadel za 3:2, toda Atenčani so vseeno ostali brez zmage. V 80. minuti je za delitev točk poskrbel prav tako legendarni Raul Gonzalez.