© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
04.05.2020 07:39:46

BIZARNE težave za Cristiana RONALDA! Zvezdnik Juventusa je OBTIČAL na portugalskem otoku, razlog pa ...

Profimedia

Cristiano Ronaldo se je znašel v težavah.

Italijanski nogometni klubi bodo počasi zagnali motorje in pričeli s prilagojenimi treningi, zato so vodilni možje že pozvali nogometaše, da se tisti, ki so odpotovali v svojo domovino, vrnejo na Apeninski polotok. 

Veliko prahu je s svojim (ne)prihodom dvignil Cristiano Ronaldo, saj po besedah italijanskih medijev ne želi pripotovati v Torino, saj se boji za svojo družino. Tako so mu med drugim očitali, da je španskim novinarjem razkrival informacije o zdravju soigralca Paula Dybale, ki je eden od okuženih nogometašev Juventusa s koronavirusom. S tem naj bi Portugalec dosegel, da se mu še ne bi bilo potrebo vrniti. 

Zdaj pa je Ronaldo, ki je trenutno na Madeiri, naletel na drugačne težave. In sicer je obtičal na portugalskem otoku, saj njegovo zasebno letalo ne more zapustiti Španije in tako ne more do Ronalda, da bi se zvezdnik Juventusa vrnil v Italijo. 

Zaradi razmer v Španiji njegovo letalo ne sme vzleteti iz Madrida. Prvotni načrt je bil, da bi Ronaldo iz Madeire odpotoval naravnost v Torino. Letalo je skušalo kar trikrat vzleteti, a so prižgali rdečo luč. To pomeni, da bo Ronaldo še nekaj časa ostal na svojem rajskem otoku. Glede na to, da bo moral ob vrnitvi v Italijo še v 2-tedensko karanteno, je nejasno, kdaj se bo lahko sploh pridružil soigralcem.