© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
25.04.2020 10:57:25

UH, KAKŠNA SENZACIJA! Novo ime Barceloninega NOU CAMPA bo... Vmešan tudi eden največjih vseh časov (foto)

vszi

Barcelona se je odločila, da bo za velik denar prodala ime kultnega Nou Campa. Po 63 letih. Toda kakšno ime bo nosil ponos Katalonije?

Pred časom smo pisali, da ima legenda boksa Mike Tyson nov cvetoč posel. Ukvarja se s kanabisom v različnih oblikah. In njegov partner pri tem poslu je Alki David, ameriški milijarder, ki je prepričan, da bo on tisti, ki bo dobil pravico do imena stadiona Barcelone.
Barcelona naj bi denar, ki ga bo dobila za pravico uporabe imena stadiona Nou Camp donirala za raziskave in boj proti koronavirusu.
David je prepričan, da bo on dobil pravico do uporabo imena stadiona v Barceloni in je s španskim nogometnih gigantom že v pogovorih.

Alki David


"To je priložnost, katere ne smem zamuditi. To je zgodovinski trenutek za šport in se lepo ujema z mojimi trenutnimi načrti. Stik je bil vzpostavljen v začetku tedna in povsem prepričan sem, da bomo zaključili posel. Ta posel z Nou Campom bo še en način, kako bom lahko pomagal ljudem. Vse je v duhu tega, kar predstavlja Barcelona. Moje zdravstveno podjetje trdo dela skupaj z virologi po vsem svetu, da bi čim prej zaustavili ta virus," je povedal Alki David, ki naj bi bil 'težak' okoli 2,3 milijarde evrov, v lastni pa ima podjetja kot so FilmOn, 9021go.com (spletni nakupi za domače potrebe), streaming-video stran BattleCam.com...
Zdaj se po njegovih besedah najbolj veseli 'čudovitega' sodelovanja z nogometnim velikanom Barcelono.