© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
24.04.2020 08:25:21

Odmevno razkritje iz slačilnice: ZIDANE dobil nesramno ponudbo, a jo je ZAVRNIL! To so podrobnosti ...

Profimedia

Zanimivo razkritje iz časa, ko je veliki francoski zvezdnik Zinedine Zidane nogometne čevlje postavil v kot.

Zinedine Zidane je ena največjih nogometnih legend, danes pa uspešno vodi nogometaše Reala. V tem klubu je tudi končal nogometno kariero, ravno na dan, ko se je poslovil od igralske kariere, pa dobil nesramno bogato ponudbo.

7. maja 2006 je po tekmi z Villarrealom odkorakal v slačilnico, kjer je bilo vse skupaj čelo čustveno, o tem pa je zdaj spregovoril nekdanji branilec Reala Cicinho, ki je bil takrat prisoten v slačilnici. "Zidane je bil po koncu tekme zelo ganjen, bila so prisotna čustva. Takrat je v slačilnico vstopil tudi predsednik kluba Florentino Perez in vse pozdravil, tega, kar je sledilo, pa ne bom nikoli pozabil. Robinho je predsedniku dejal, da mu je Zidane rekel, da bo še naprej igral, če mu klub ponudi dvoletno pogodbo v višini 13 milijonov evrov. Vsi so se začeli smejati, Perez pa je Zidana resno pogledal in mu rekel: 'Če želiš, ti takoj prinesem papirje.' Zidane je za trenutek obstal, premislil in nato rekel, da ima dovolj igranja."

Zidane je tako zavrnil eno najdonosnejših pogodb tistega časa in so podal v trenerske vode, kjer pa je prav tako zelo uspešen. Trije zaporedni naslovi v ligi prvakov to je še potrjujejo.