© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
16.04.2020 13:58:56

Noro, res SE DOGAJA! Velikana sedla za MIZO, samo še CENO je treba DOLOČITI!

Jurij Kodrun

Čeprav še ni jasno, kdaj se bo nadaljevala nogometna sezona in kaj to pomeni za prestopni rok, se določene stvari na tem področju že odvijajo.

Že nekaj časa se govori o tem, da bi Bayern rad v svoje vrste privabil Leroya Saneja. Nemški reprezentant je od poletja 2016 član Manchester Cityja, ki je Schalkeju takrat zanj odštel 50 milijonov evrov.

Za sinjemodre je doslej odigral 134 tekem, na katerih je zabil 39 golov in prispeval še 45 asistenc. Sane pa je bil selitvi v München blizu že lansko poletje, ko je prestop zaustavila poškodba.

No, zdi se, da se bo tokrat le zgodilo. Bavarci so bili v tem času stalno v stiku z nogometašem in njegovim zastopnikom, ki sta že privolila v to, da se bo Sane vrnil v Nemčijo. Pred uresničitvijo prestopa je tako zgolj še ena ovira, in sicer se morata kluba dogovoriti za ceno.

Pri Cityju upajo, da bodo za 24-letnega krilnega napadalca iztržili okoli 85 milijonov evrov, Bavarci pa naj bi upali na številko, ki bi bila vsaj 15 milijonov evrov nižja. Čeprav je razlika med obema željama kar konkretna, naj bi bile vpletene strani vendarle že precej blizu dogovora.