© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
22.03.2020 17:09:33

Italijani so POVSEM PRESTRAŠENI: Zakaj prav Lombardija, dogaja se NEKAJ ČUDNEGA!

Profimedia

V Italiji še naprej ne vedo, kdaj se bo nadaljevalo nogometno prvenstvo.

Trenutno se s tem ukvarjajo samo tisti, ki se morajo, vse ostale je veliko bolj preokupirala situacija, povezana s širjenjem koronavirusa in njegovimi posledicami, ki je že nekaj časa glavna skrb naših zahodnih sosedov.

Število smrti zaradi okužbe se je približalo številki pet tisoč, s tem pa je Italija postala država, ki jo je omenjeni virus prizadel najbolj na svetu. Še posebej hudo je na severu, v Lombardiji, kjer strokovnjaki zatrjujejo, da vrhunec šele prihaja.

Naslednje besede pa resnično zmrazijo do kosti: "V Lombardiji se dogaja nekaj, česar ne moremo razumeti," je dejala Maria Rita Gismondo, direktorica laboratorija za klinično mikrobiologijo v eni od milanskih bolnišnic. "Število umrlih je v krajšem času in na veliko manjšem območju celo preseglo kitajske številke. Dogaja se nekaj čudnega. Ne vemo, zakaj je virus v Lombardiji tako agresiven. Vse hipoteze so na mizi, ena od njih pa pravi, da je virus v tem času mutiral. Vso skupnost znanstvenikov zato pozivam, da se združimo in skušamo skupaj razumeti zadevo. Če se vsak osredotoči na manjši del problema, bomo lažje prišli do širše slike."