© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
STA
STA
11.03.2020 14:01:51

KORONAVIRUS širi KAOS po svetu nogometa! Italijani OSTALI DOMA, prižgali so jim RDEČO LUČ za...

vszi

Romi niso dovoliti pristati v Španiji.

Evropski nogomet je vse bolj pod vplivom novega koronavirusa. Letalu, ki bi moral pripeljati nogometaše Rome v Španijo na tekmo osmine finala lige Europa proti Sevilli, niso dovolili pristati. V Franciji so prestavili finale pokala, v Nemčiji pa bodo vse tekme tekme naslednjega kroga odigrali pred praznimi tribunami.

Nogometni klub Roma je sporočil, da moštvo sinov volkulje ni odpotovalo v Sevillo na tekmo osmine finala lige Europa. Letalo iz Italije z nogometaši na krovu namreč ni dobilo dovoljenja za pristanek v Španiji.

Klub je sporočil, da bo Evropska nogometna zveza (Uefa) kmalu sporočila podrobnosti glede dvoboja, ki bo po vsej verjetnosti prestavljen.

Medtem so v Franciji vodilni možje francoskega nogometa prestavili finale ligaškega pokala med Lyonom in Paris Saint-Germainom, ki bi moral biti na sporedu 4. aprila.

V Nemčiji pa je po odločitvi RB Leipziga, ki se je odločil zapreti stadion, zdaj uradno, da bo celoten 26. krog bundeslige ta konec tedna odigran pred praznimi tribunami.

roma
Reuters