© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
11.02.2020 10:10:27

Dali mu bodo, KAR BO ZAHTEVAL: Pri Juventusu so OBUPANI in hočejo NJEGA!

Italijanska La Repubblica je poročala o tem, da pri Juventusu obstaja skupina ljudi, ki si želi predčasnega slovesa Maurizia Sarrija.

Razlog za to je poraz z Verono, ki je močno zapletel boj za naslov prvaka, v katerem črno-belim resno grozita Inter in Lazio.

Govorilo se je celo, da bi se na klop vrnil Massimiliano Allegri, ki ga je po slovesu od stare dame že snubilo kar nekaj klubov, a se Itailjan ni odločil za nobenega.

Njegov načrt, da si želi leto odmora, je vse bližje uresničitvi. Obstaja sicer možnost, da se bo končal predčasno. Če ga pokliče Juve, se bo moral odzvati, saj je pogodbveno še vedno vezan na Juventus.

Ampak črno-beli naj bi imeli drugačen načrt. Odgovorni naj bi želeli na klopi videti nikogar drugega kot Pepa Guardiolo. Katalonec je trener Manchester Cityja od poletja 2016, pogodba s sinjemodrimi pa mu poteče šele poleti naslednje leto.

To Torinčanov ne zanima, z Otoka namreč prihajajo informacije, da mu je Juve pripravljen dati, kar bo želel, samo da ga privabi v svoje vrste. In to že poleti, torej leto preden se mu izteče dogovor s Cityjem.

Serijskega italijanskega prvaka so že lani povezovali z Guardiolo, a se takrat ni zgodilo nič. Ostaja vprašanje, ali bo Guradiola pripravljen zapustiti City, saj je že večkrat poudaril, da si želi pogodbo oddelati do konca.