© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
08.02.2020 13:24:56

Zvezdnik Manchester Uniteda ne more z ekipo na priprave v ŠPANIJO zaradi - KORONAVIRUSA!

Profimedia

Neverjetno.

Nogometaši Manchester Uniteda se odpravljajo na mini priprave v Španijo, tja pa ne bo odpotovala najnovejša okrepitev rdečih vragov Odion Ighalo! Razlog? Precej bizaren, a logičen - koronavirus. Pri Unitedu namreč niso prepričani, da bi lahko Ighalo spet vstopil v Anglijo. 

Jasno, Ighalo je pred prihodom v United igral na Kitajskem, Velika Britanija pa je v zadnjih dneh poostrila pogoje pri vstopu v državo. Nedržavljani, ki so bili v zadnjih 14 dneh na Kitajskem, namreč nimajo vstopa v Veliko Britanijo. Odion Ighalo je v Anglijo prišel na zadnji dan prestopnega roka in ker se pri Unitedu bojijo, da mu ne bi dovolili vnovičnega vstopa v državo, ga bodo pustili doma.

ighalo
vszi
"Zaradi situacije na Kitajskem nismo prepričani, ali bi se Odion Ighalo lahko vrnil v Anglijo, če bi spet zapustil državo. Zato bo ostal doma in treniral z osebnim trenerjem po individualnem programu. Seveda si je želel odpotovati z nami v Španijo, da bi spoznal nove soigralce in se čim prej vklopil v moštvo, toda tveganje je preveliko, zato bo ostal doma," je pojasnil trener Manchester Uniteda Ole Gunnar Solskjaer.