© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
02.02.2020 17:53:05

NOČEMO GA! Navijači Flamenga PONORELI, ko so slišali, da jim bo Barcelona posodila TEGA IGRALCA

Profimedia

"On ne prinaša nič dobrega, zato ga ne želimo," so jasno sporočili navijači aktualnega južnoameriškega prvaka.

Flamengo naj bi si od Barcelone izposodil turškega reprezentanta Ardo Turana. Vendar takoj ko je ta novica zaokrožila med navijači brazilskega velikana, je nastal popoln kaos. "Nočemo ga!" Takšno je čvrsto stališče navijačev, tako zveni odločen vzklik vodstvu kluba. Turan je svoj vrhunec doživel pri madridskem Atleticu, prestop v Barcelono pa je bil pravi polom. Okoli njega se dviga prah zaradi napačnih stvari, poleg tega je njegova plača kar zajetna.

Turan je še vedno član Barcelone. Ko se je vrnil iz posode pri turškem Bašakšehirju, so Katalonci takoj želeli iskati naslednji klub, ki bi ga želel imeti. Tako so prišli do Flamenga.

turan
Profimedia


Vendar v Braziliji se z navijači ne gre šaliti, zato je tudi vodstvo Flamenga takoj obrnilo ploščo. Oglasil se je podpredsednik Marcos Braz in takoj zanikal, da bi se klub z Barcelono dogovarjal za posodo Turana. "Res smo odšli v Evropo, vendar ne po Turka, ampak po Gabriela Barboso," je dejal in pogasil požar.

Domnevno je do dogovarjanja za prestop Turana v Flamengo prišlo s posredovanjem Filipeja Luisa, njegovega dobrega prijatelja. A fanta niste pričakovala tako brutalnega odziva navijačev...