© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ue
ue
18.01.2020 21:49:32

Pri SEVILLI NORIJO! 'Kakšen VAR!? To je pomoč REALU!' (video)

Profimedia

V derbiju španskega prvenstva je Real doma premagal Sevillo z 2:1.

Oba zadetka za Madridčane je dosegel Casemiro (57. in 69.), ki je bil sploh prvič doslej v Realovem dresu dvakrat uspešen na eni tekmi, na 1:1 je izenačil de Jong v 64. minuti.

Ampak, tudi on je še enkrat zatresel mrežo, a je bil njegov prvi zadetek še v prvem polčasu razveljavljen. Vmes je, seveda, posegel VAR. Po podaji iz kota je z glavo zatresel mrežo Courtoisa, toda sodnik Munuera je po ogledu posnetka zadetek razveljavil, ker naj bi pred tem Gudelj naredil prekršek nad Militaom.

V taboru Seville so zaradi te odločitve ponoreli, prepričani so (bili), da prekrška ni bilo in bi gol moral obveljati. "Cel svet je videl to akcijo. To se dogaja v igri. In to je bil ključni trenutek tekme, ki je spremenil potek dogodkov," je govoril direktor Seville Monchi, ki ga je še dodatno razbesnelo, ker so tudi pri priznanem zadetku Seville pred tem pregledovali situacijo z VAR-om.

"Če bi še takrat razveljavili zadetek, bi ekipo odpeljal z igrišča. Besen sem, Sevilla je besna, komaj se zadržujem," je vrelo iz direktorja Seville.