© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
09.01.2020 16:14:41

RAZKRITA SKRIVNOST Liverpoolove uspešnosti! Ta statistika je NORA IN NEVERJETNA!!!

Profimedia

Sadio Mane je vroč. Potem ko je postal afriški nogometaš leta in na tem mestu zamenjal klubskega soigralca Mohameda Salaha, je v javnost pricurljal še neverjetni dosežek 27-letnega Senegalca.

Liverpool si je v zadnjem obdobju pokoril ves svet, aktualni evropski klubski prvak premočno vodi v angleški premier ligi, za marsikoga najmočnejši ligi na svetu, v svojih vrstah pa ima tudi prepričljivo najboljša afriška nogometaša. Očitno je v tem trenutku številka ena Sadio Mane.

Potem ko je poleti 2016 za odškodnino 41 milijonov evrov prišel iz Southamptona in prestopil prag Anfielda, na tem kultnem stadionu ni doživel niti enega poraza. V treh letih in pol! Statistika je neverjetna - 60 tekem, 51 zmag in 9 remijev.

Mane je v dosedanjem delu tekoče sezone v vseh tekmovanjih za Redse odigral 28 tekem in dosegel 15 zadetkov, dodal je še 11 podaj. Krilni napadalec igra v življenjski formi.

Navijačem Liverpoola in gotovo tudi trenerju Jürgenu Kloppu je vse jasno - na igrišču mora biti Sadio Mane in vse bo v redu ...