© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
05.01.2020 10:55:14

OJOJ, Kingsley... Bivši član Olimpije z DEŽJA POD KAP, po slovesu od zmajev izbran za - NAJSLABŠEGA!

alesfevzer.com

Kingsley Boateng še naprej neuspešno išče svoj prostor pod nogometnim soncem.

Se ga še spomnite? Ko je podpisal za Olimpijo, je to močno odmevalo. Kako ne bi, tedaj je bil še član mlade reprezentance Italije! Pa pri velikem Milanu je gor zrasel. Ampak Kingsley Boateng se, roko na srce, v Ljubljani ni znašel. Saj nekaj tekem je odigral in tudi med strelce se mu je nekajkrat uspelo vpisati, toda še največ je bilo – zgrešenih priložnosti! Ko so Ljubljančani pred letom dni z njim prekinili sodelovanje, tega nihče ni kaj prida obžaloval.

Boateng se je potem vrnil v Italijo, kjer je podpisal za Ternano. Toda očitno spet ni imel srečne roke pri izbiri novega kluba. Na spletni strani Calcio Fere, ki pokriva dogajanje v omenjenem italijanskem klubu, so ga namreč izbrali kar za najslabšega nogometaša leta! Seveda med tistimi, ki igrajo za Ternano. Zanjo je Boateng zbral 11 nastopov, na katerih se mu med strelce ni uspelo vpisati, je pa postregel z zapravljeno priložnostjo, ki se ji je čudila vsa Italija. Pa še v Sloveniji marsikdo...

Ob tem je zanimivo, da je bil krilni napadalec za najslabšega izbran, čeprav od avgusta dalje sploh ni več član Ternane! Ta ga je namreč posodila Juve Stabii, kjer pa mu ne gre nič bolje od nog. Na treh nastopih je namreč vknjižil le 113 minut, tudi gola pa še ni dočakal.