© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
26.12.2019 07:43:06

PSIHO! Pustil ženo in skočil v POSTELJO SVOJE NEČAKINJE! Nori zvezdnik in PREVARA LETA! (foto)

To pa je božična zgodba, ki si je ne bi želel nihče.

Slišali smo že za različne ljubezenske (pre)obrate nogometnih zvezdnikov, toda brazilski zvezdnik in dolgoletni reprezentant Hulk je zadevo odpeljal na povsem novo raven. Hulk je namreč zapustil svojo ženo Iran Angelo de Souza, potem ko ji je priznal, da jo vara z njeno najljubšo nečakinjo, torej s hčerjo njene sestre Camilo Angelo. Hulku sta se v zvezi z nekoliko starejšo Iran rodila dva otroka, zdaj pa njun oče greje posteljo njuni ... sestrični. 

Naj si bomo na jasnem, Camila in Hulk seveda nista v krvnem sorodstvu. A podobno kot v Sloveniji tudi v Južni Ameriki velja Camila za povsem enakopravno Hulkovo nečakinjo in dejstvo, da nista v sorodu razen krvnega delikta ne spremeni kaj dosti. Brazilska javnost je zato ogorčena, ogorčenje pa se hitro širi tudi po svetu. Hulk se je sicer veliko družil s Camilo na različnih družinskih srečanjih, več kot očitno pa ni ostalo zgolj pri tem. 

Splet so preplavile številne fotografije Hulkove (bivše) žene in njune nečakinje, nogometaševe ljubice in zdaj menda tudi uradno spremljevalke. Nekaj družinske idile si lahko ogledate spodaj.