© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
20.12.2019 10:54:27

Pristaši EVROPSKEGA VELIKANA podali mnenje o ŠPORARJU. Ne boste verjeli, kakšno je TO MNENJE

vszi

Slovenski reprezentant je najbrž že odigral zadnjo tekmo za Slovan iz Bratislave.

Če gre verjeti Ivanu Kmotriku, je zanimanje za Andraža Šporarja veliko. Mnogi pa slovenskega reprezentanta najresneje povezujejo s Celticom. Škotski velikan naj bi bil že v stikih s Šporarjem, kar je presenetilo tamkajšnjo javnost.

Ne pa navijačev. Ti so takoj pozdravili možnost, da bi se Šporar preselil na Otok k prvemu otoškemu zmagovalcu lige prvakov.

Komentarji so preplavili forume in družabna omrežja, vsi pa Šporarja vidijo kot pravo rešitev za napad velikana, ki trenutno vodi na lestvici škotske premier lige.

Spletna stran 67hailhail, kamor se zgrinjajo navijači kultnega kluba je preneslo številne želje pristašev, ki Šporarja vidijo kor nogometaša z ubijalskim instinktom v kazenskem prostoru.

"O bog, pripeljite ga", "Griffiths je preteklost, pripeljite Šporarja, zdaj!", "Pravkar sem pogledal 4 minute Šporarjevih vrhuncev in prepričal me je, da bomo naslednje leto osvojili ligo prvakov." Takšnih in drugačnih komentarjev je še ogromno. Zagotovo pa bi v svoji strelski formi hitro pridobil na svojo stran vse navijače Celtica.

Le ti bi morali zanj odšteti okoli 7 milijonov evrov po besedah generalnega direktorja slovaškega velikana, za katerega je Šporar na 78 tekmah dosegel 60 golov in 17 asistenc.