© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
STA
STA
19.12.2019 15:22:31

Na Poljudu POČILO! Hajduk ODPUSTIL trenerja! Prihaja Kek? Tole je ODGOVOR Slovenca!

alesfevzer.com

Vodstvo hrvaškega nogometnega prvoligaša Hajduka iz Splita je prekinilo sodelovanje s trenerjem Damirjem Burićem, so pri klubu objavili na svoji spletni strani.

Pri Hajduku pravijo, da ne bodo hiteli z izbiro novega stratega. "Ampak zavedamo se, da je nujno, da na zimske priprave ekipa odide pod vodstvom novega trenerja, z novo energijo in jasno vizijo igre in rezultatov, ki so v skladu s smernicami športne stroke v klubu," pišejo pri Hajduku.

Za Burića je bil to drugi mandat pri Hajduku, ki v gosteh ni zmagal od sredine julija. Kljub temu je bil Hajduk na drugem mestu lestvice še pred tremi tedni, ko se je začel niz štirih tekem, v katerih so Splitčani dosegli zmago, dva neodločena izida in poraz.

Hajduk je najprej igral 1:1 proti Dinamu, nato doma izgubil proti Rijeki z 0:4, v Zaprešiću je zatem igral 1:1, prejšnji konec tedna pa je premagal Istro 1961 z 2:1.

Navijači Hajduka bi na klopi svojega kluba radi videli slovenskega selektorja Matjaža Keka, a je ta za Index, kot že večkrat prej, poudaril, da o tem ne razmišlja. "Imeli smo stike, a tedaj sem bil že slovenski selektor in druge možnosti sploh ni bilo. Ne maram teh zgodb," je med drugim dejal Kek.