© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
16.12.2019 08:58:28

BUUUM! Bo United dobil NORO OKREPITEV!? Vroči nogometaš, ki ga želi CEL SVET, izbral - VRAGE!?

Profimedia

To bi bila prestopna bomba!

Angleški velikan Manchester United naj bi dobil veliko bitko za supervročega napadalca Salzburga Erlinga Brauta Haalanda. Tako vsaj poročajo angleški mediji, ki so po tekmi med Manchester Unitedom in Evertonom povprašali stratega rdečih vragov Oleja Gunnarja Solskjaerja, ali je zares bil v petek v Salzburgu, kjer naj bi se dobil z visokoraslim Norvežanom. 

Solskjaer je bil sicer zelo skrivnosten. "Erling Haaland ve, kaj želi storiti in ve, kaj bo storil. Nimam nasveta, ne svetujem igralcem drugih klubov," je dejal norveški strateg Manchester Uniteda, ki je mladega Norvežana že vodil pri Moldeju. 

erling haaland
Reuters
Angleški mediji pa so prepričani, da bo izjemni napadalec okrepil rdeče vrage. Ni nepomembno, da je Haalandov agent Mino Raiola, ki je v preteklosti z Unitedom zelo veliko sodeloval. Za Haalanda sta sicer zanimanje pokazali tudi dve odlični nemški ekipi, Borussia Dortmund in RB Leipzig, a kot vse kaže se bo Norvežan preselil na Old Trafford. Najverjetneje tudi zaradi nekdanjega (in bodočega) trenerja ...